DLGSKT Special, Alexander Bard, ”BLM är kontroversiellt!”

Alexander Bard, är bland annat artist, musikproducent, författare och samhällsdebattör.
Han är dock på senare tid mest uppmärksammad för sina ideologiska tankar och för sina kontroversiella utlägg och tweets på offentliga forum och sociala medier,som skapat kraftiga reaktioner och som även lett till att Bard bla fick gå från sitt uppdrag i @tv4talang .
I detta avsnitt försöker vi förstå vem Bard är ,vad hans provokativa förhållningssätt står för och hur hans uppväxt format honom. Och dessutom: är han rasist?
Gillar du det vi gör och vill stötta med en engångssumma så swishar du på: 123 64 508 86
Följ oss på INSTAGRAM!
dialogiskt
the1victorious
Gäst:
ALEXANDER BARD
Visuals:
Edit:
instagram.com//
- Inspelning:
halilkoeker
- Studio:
ecthelabel
trippelaaamusic

Beat by:
picassoonthebeat

Se alla avsnitt av DiaLogiskt i denna spellista:
seslow.info/pic/PLIP_cLBrg5DI3axudzOnU1GZ1Otwm5b4N

Ladda ner

visningar
105,295

Kommentarer

 • "Jag är slavättlig" - mycket möjligt men INTE I SVERIGE! Det är det som är substansen!

  Tomas EngströmTomas EngströmTimme sedan
 • JAG TRODDE ALDRIG ATT VICTOR SKULLE HA MED BARD MEN NU RESPEKTERAR JAG HAN ÄNNU MERA !! BRA DÄRA, ALEXANDER BARD ÄR DEN BÄSTA GÄSTEN NÅGONSIN !!

  Rock N. RollRock N. Roll4 timmar sedan
 • JAG OCH MINA ALLA VÄNNER ÄLSKAR DIN KANAL OCH FAN NU FORSÄTTER VI MED NÄSTA GÄST NÄR DET ÄR DAGS OAVSETT OM FOLK OGILLAR VISSA GÄSTER DU BJUDIT IN. SÅ SKIT I DEN LILLA MINORITETEN AV FOLK , SOM SKA STRAFFA DIG FÖR ATT DU BJUDIT IN MASSOR. OLIKA GÄSTER JAG TYCKER DU ÄR I VÅRAN TID RIKTIGT PROFFSIG OCH VISAR JU ATT EN PERSON SOM HAFT ETT CRAZY LIV ÄNDÅ SKAPAR DENNA TYP AV KANAL OCH VÅGAR SATSA ALLT 👊🏿❤️💪🏿❤️

  Mental Coach80Mental Coach807 timmar sedan
 • Sverige borde lära sig av Viktor hur man enkelt och moget för en dialog och kommunicerar med en person man inte håller med, när ska vi sluta vara så rädda för kritik och sluta hoppa på människor som inte tänker som oss. Den enda gången vi kommer långt är då vi stannar upp, tänker och bjuder andra på en konversation... precis så som Viktor nu gjorde. PK Sverige har gått över styr och någon måtta får det vara. Man ska aldrig sluta säga ifrån.. men frågan är då.. varför ska man säga ifrån på det omognaste tänkbara sättet när " motparten" vägrar lyssna och därefter blir det meningslöst att ens säga något. Hur ska andra förstå när man ständigt aldrig kan hålla en konversation, dels utan att vara rädd fär att stäppa varandra på tårna (vilket leder till att man är rädd och struntar i att ta konversationen) men också att man är den som blir stäppad på tårna, att man är den som ballar ur såfort den personen får höra något som man inte håller med om. Kan vi sluta vara så jävla känsloladdade och ta saker mer logiskt och sakligt, hur jobbigt det än må vara för oss som blir förtryckta eller vad som.. så måste vi hålla i känslorna lite och förstå att för våran egen skull så kommer vi längre med att ta saker lika moget som Viktor precis gjorde.

  natalie malkinatalie malki18 timmar sedan
 • BRAAAA

  Ulf BejerstrandUlf Bejerstrand23 timmar sedan
 • Riktigt bra och intressant samtal. Ser gärna en del 2!

  Andreas GustafssonAndreas GustafssonDag sedan
 • Men allvarligt talat, det finns ingen strukturell rasism i Sverige !! invandrare får alla möjlighet i skolan, Det satsas MER pengar på de skolorna där många av dom går, man har fördelaktiga förmåner för att kunna komma in på arbetsmarknaden. I Sverige prioriteras de i bostadskön, arbetsmarknaden osv. Vidare så har ALLA i Sverige möjlighet att få stora bidrag, så man alltid klarar sig. Hur kommer det sig, att svenskar som fått mindre pengar ( bidrag) som bott i exakt samma lägenheter ! INTE skyller ifrån sig på samhället, de brände inte bilar, rånade folk, höll på med droger ( i alls samma utsträckning) mm mm mm mm . Hur har man mage att gnälla på svenskarna som gett dom ALLT, ALLA FÖRUTSÄTTNINGAR??!! Vad mer ska till får att göra dessa nöjda. Att skylla ifrån sig att svenskar är rasister är extremt obegåvat och lågt. Svenskar ÄR DE MINST ETNISKT MEDVETNA ( RASISM) I VÄRDEN ! Där de är mest etniskt medvetna är I KINA, MELLANÖSTERN OCH AFRIKA ! Det är belagt sen länge. Prata med etnologer. Om du vet vad det är....

  Nelly EngqvistNelly EngqvistDag sedan
 • ännu mer nyanser! Bra jobbat av er båda

  doire aintudoire aintuDag sedan
 • Vill veta mer om Viktor han känner halva Sverige

  Hadi oHadi oDag sedan
 • Man måste i dag ha ett kvinnligt angreppssätt och tolkning på i stort alla samhällsfenomen.

  Nils GsonNils GsonDag sedan
 • Sjukt snyggt, städat, intressant och underhållande! Du har fått dig en till prenumerant

  Torkel SvenssonTorkel SvenssonDag sedan
 • Hade verkligen inte tackat nej till en del 2! 🙏🏻❤️

  Shauka HodanShauka HodanDag sedan
 • Part 2 *please*

  ALREADY WOKEALREADY WOKEDag sedan
 • Ljudet lågt

  Martin MickelsMartin Mickels2 dagar sedan
 • Viktor bror släpp på spotify vill ha luren i fickan skit intresserant

  LowkeyruskiLowkeyruski2 dagar sedan
 • Det här är liksom motsatsen till Den svarta tråden. Det här är proffessionalism. Se och lär! 🔥🔥🔥🔥🔥

  doliio volaydoliio volay2 dagar sedan
 • Ta in Liam Norberg!

  Jasmine SchwartzJasmine Schwartz2 dagar sedan
 • Alltså finns ingen som Viktor. Ingen kan göra detta på ett sätt som honom. Så intelligent. RIKTIGT bra Viktor 💯🙌

  Jasmine SchwartzJasmine Schwartz2 dagar sedan
 • Dialogiskt bara fortsätter släppa kvalitativ relevant content... grymt avsnitt!! Fick en ny bild av Bard efter detta. Och Viktor bara växer!

  seiom jvonyseiom jvony3 dagar sedan
  • NÄSTA THE JOE ROGAN EXPERIENCE!😍

   doire aintudoire aintuDag sedan
 • Ey Victor din jävla legend! Har du denna som podd också?

  Cuck SlayerCuck Slayer3 dagar sedan
 • NÄSTA THE JOE ROGAN EXPERIENCE!😍

  Charming nowhere to hideCharming nowhere to hide3 dagar sedan
 • NÄSTA THE JOE ROGAN EXPERIENCE!😍

  Korial EddieKorial Eddie4 dagar sedan
  • Alexander Bard, en nationalskatt!

   seiom jvonyseiom jvony3 dagar sedan
 • Tack Alexander Bard för logisk analys gällande BLM. Tack Victor för att du håller i tråden och håller Bard i skägget. Vilken härlig duo ni är! Oväntat möte men så underhållande från första sekund till slutet. Bard pratar så snabbt att jag får spola fram och tillbaka för att hinna ta in allt som går i rasande tempo! Helt slut men mycket givande! Pust!

  Maria RydbergMaria Rydberg4 dagar sedan
  • De bästa va när du skulle hälla upp vatten och bard tror han vill göra brofist

   Charming nowhere to hideCharming nowhere to hide3 dagar sedan
 • Lite paradoxalt att han pratar om offerkultur som något afroamerikaner själva måste slita sig ifrån för att senare i intervjun självmant berätta att afroamerikaner är de största offren i War on drugs. En börjar tänka kring hur han kan vara påläst kring mycket men ändå inte dra samband kring saker som dessa. Ett av många strukturella sätt rasismen visar sig och påverkar. Han styr istället ofta samtal mot individnivå med brist på beräkning av förutsättningar. Det känns också som det skulle vara bra att ta lärdom av att läsa om rasistiska handlingar kontra ”att vara rasist eller inte”. 🤷‍♂️

  J SJ S4 dagar sedan
 • Det här är bara så mycket bättre än hur kan vi, och det säger en del!

  bofooit gojobofooit gojo4 dagar sedan
 • Mycket bra program, tack.

  JoakimJoakim4 dagar sedan
 • Bard är kung. Han har förutsett extremt mycket av den utvecklingen som nu skett kring identitetspolitik, internet och polarisering. Sen provocerar han fram reaktioner och det får man ha åsikter om, men han har ofta rätt. Har sett/hört hundratals intervjuer med Bard och enda gången det blir hetsigt är när nån försöker sätta epitet på honom när deras argument tar slut.

  C-townC-town4 dagar sedan
  • Det här är bara så mycket bättre än hur kan vi, och det säger en del!

   doliio volaydoliio volay2 dagar sedan
 • Det här är bara så mycket bättre än hur kan vi, och det säger en del!

  Johan SkinnarsJohan Skinnars5 dagar sedan
 • Tack! Detta var balsam för själen - att få lyssna på en intressant dialog, intervju och debatt som inte förolämpar mig utan tar mig som tittare på allvar. De bakom liknande program (eller de som tror sig göra sådana) på SVT och TV4 förväxlar sin egen bristande förmåga att ställa intressanta frågor, kring intressanta ämnen till folk som faktiskt har något intressant att tillföra med att det skulle vara så att ”pöbeln är imbecill” som förklaring till varför man inte kan göra intervjuer av hög kvalitet. @Bard: började titta pga av frågorna som uppstod när jag läste om ”BLM twittret.” Jag tyckte det lät som ett hål-i-huvudet twitter. Då släppte jag det för att jag visste att jag kommer inte hitta ett nyanserat svar ändå. Med tiden lär jag dock höra det tänkte jag - och fick rätt i och med denna intervjun. Tyvärr med min uppgivna syn stärkt att ”den offentliga debatten” är lika relevant för mitt liv och verklighet som ett dokusåpaavsnitt. Jag fick också synen stärkt att du är en intressant person. @Victor: Du är en bra intervjuare och samtalsledare. Jag uppfattar dig som påläst, proffesionellt och engagerad. Du närmar dig både ämne, gäst och tittare med respekt. Ett minus är dock att 9 av 10 som får komma tills tals i denna kanalen - och därmed bli betraktade som intressanta - är män. Det finns säkert fler kvinnor än så där ute som har något intressant att tillföra.

  Svengali2000Svengali20005 dagar sedan
  • Dialogiskt bara fortsätter släppa kvalitativ relevant content... grymt avsnitt!! Fick en ny bild av Bard efter detta. Och Viktor bara växer!

   soinu foigsoinu foig5 dagar sedan
 • Efter att ha sett hela intervjun är jag extremt imponerad Victor. Ingen annan lyckas intervjua Bard utan att det blir hetsigt. Riktigt bra 🙏🇩🇰❤️

  Chris the cookChris the cook5 dagar sedan
  • Har sett och hört jättemånga intervjuer med Bard utan att det spårar ur. En gång spåra det ur, för idioten som hade den podden började säga att han var rasist och annat skit istället för att diskutera kring det de snackade om och det Bard försökte göra en poäng om. Jag hade också rest mig och gått. Lättkränkta sopor.

   C-townC-town4 dagar sedan
 • Fan vad coolt!!

  Bolia FopsBolia Fops6 dagar sedan
  • själva åsikterna utan mer om honom. Men hade varit jätte intressant och få lyssna på er i en debatt där ni båda kan tala fritt.

   sannio komisannio komi5 dagar sedan
 • Du borde starta patreon där du kan lägga ut exklusivt material, tror att det hade vart lättare att dra in pengar då

  SPESDSPESD6 dagar sedan
 • FET intervju, bra jobbat , laddat för del 2 redan 🤤

  beedsj roiuebeedsj roiue6 dagar sedan
 • Alexander Bard, en nationalskatt!

  bedde beddebedde bedde6 dagar sedan
 • V e dettta ngn pr stunt for en eklig battybwoi eklig freak

  humble lifehumble life6 dagar sedan
  • Vill se Kasselstran!

   Bolia FopsBolia Fops6 dagar sedan
 • De bästa va när du skulle hälla upp vatten och bard tror han vill göra brofist

  mijuo rouimijuo roui7 dagar sedan
  • prenumererar !!

   beedsj roiuebeedsj roiue6 dagar sedan
 • Varför är vita svenska gubbar så besatta av svarta amerikaner?Varför är vita högermänniskor så besatta av att få fram att rasism inte existerar?

  lasse fermlasse ferm7 dagar sedan
 • Älskar Alexander ☺️💯 världens bästa lärare ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Marianne SöderqvistMarianne Söderqvist7 dagar sedan
 • Victor, en eloge till dig för att du vågade ta med Alexander. 99% av din umgängeskrets håller säkert på att fradga ur munnen.

  MR. S.S.MR. S.S.7 dagar sedan
  • Faktiskt inte snarare tvärtom. Men tack ändå 🙏🏾

   DiaLogisktDiaLogiskt7 dagar sedan
 • FET intervju, bra jobbat , laddat för del 2 redan 🤤

  foopyu noouifoopyu nooui7 dagar sedan
  • 1:04:33 👏👏👏👏

   mijuo rouimijuo roui7 dagar sedan
 • BLM är en stor jäkla offerkofta för alla svarta som lärt sig utnyttja systemet. 83% av alla svarta som dödades dom senaste åren dödades av andra svarta. 5% av polisen.

  Mikael HeljeMikael Helje7 dagar sedan
 • B.e.S.T f'u"l'l D.a.T.i.n.G h.o.T G.i.r.L's - L-o-V-e-S-e-X--- .❤️⤵️ PRIVATE S.E.X-----۞Here : t.co/U9GQv1EktR?quickdates7meetme !💖🖤❤️今後は気をライブ配信の再編ありがとうです!この日のライブ配信は、かならりやばかったですね!1万人を超える人が見ていたもん(笑)やっぱり人参最高!まさかのカメラ切り忘れでやら1かしたのもドキドキでした,. 💖🖤在整個人類歷史上,強者,富人和具有狡猾特質的人捕食部落,氏族,城鎮,城市和鄉村中的弱者,無`'守和貧窮成員。然而,人類的生存意願迫使那些被拒絕,被剝奪或摧毀的基本需求的人們找到了一種生活方式,並繼續將其DNA融入不斷發展的人類社會。. 說到食物,不要以為那些被拒絕的人只吃垃圾。相反,他們學會了在被忽視的肉類和蔬菜中尋找營養。他們學會了清潔,切塊,調味和慢燉慢燉的野菜和肉類,在食品市場上被忽略的部分家用蔬菜和肉類,並且學會了使用芳香的木煙(如山核桃,山核桃和豆科灌木 來調味g食物煮的時候 drt

  Jenifer SwanJenifer Swan7 dagar sedan
 • Dialogiskt bara fortsätter släppa kvalitativ relevant content... grymt avsnitt!! Fick en ny bild av Bard efter detta. Och Viktor bara växer!

  soniyu ziuysoniyu ziuy7 dagar sedan
  • Det här är liksom motsatsen till Den svarta tråden. Det här är proffessionalism. Se och lär! 🔥🔥🔥🔥🔥

   foopyu noouifoopyu nooui7 dagar sedan
 • "Ja och här har vi Alexander Bar... - Jag är filosof!!!!!! JAG ÄR EN FILOSOF! F'ilo Sofa, Filimonsofooo

  Lukas PerssonLukas Persson7 dagar sedan
 • Hade varit jätte intressant att få veta mer om de sakerna som ni inte håller med varandra om! Nu var det ju en intervju om bard så förstår att det inte blir mycket diskussion om själva åsikterna utan mer om honom. Men hade varit jätte intressant och få lyssna på er i en debatt där ni båda kan tala fritt.

  Jousef ToumehJousef Toumeh7 dagar sedan
 • Själva tweeten som han försvarar visades inte, tycker att han skönmålade det. Men det han sa på slutet om företagen håller jag med om.

  Silly BillySilly Billy7 dagar sedan
  • @soniyu ziuy Är du en människa eller AI?

   Silly BillySilly Billy7 dagar sedan
  • majoriteten övriga, både i intellekt och i intelligens. Folk förstår honom inte - och det är inte hans fel.

   soniyu ziuysoniyu ziuy7 dagar sedan
 • Bra samtal

  MAXMAX8 dagar sedan
 • Vill se Kasselstran!

  Beornen MannrBeornen Mannr8 dagar sedan
 • FET intervju, bra jobbat , laddat för del 2 redan 🤤

  dueeh nyyudueeh nyyu8 dagar sedan
 • Glöm inte klicka på Prenumerera knappen ..Det är 32.000 prenumeranter och 59.000 visningar ,Skäms ni inte som är här och ser nått bra utan att klicka på like knappen och prenumererar !!

  Bla BlassonBla Blasson8 dagar sedan
 • Haha han snodde synt av bard haha

  Bla BlassonBla Blasson8 dagar sedan
 • Den MEST intressanta intervjun hittills av "BARDEN"

  elsuecoelsueco8 dagar sedan
  • Dialogiskt bara fortsätter släppa kvalitativ relevant content... grymt avsnitt!! Fick en ny bild av Bard efter detta. Och Viktor bara växer!

   Shauka HodanShauka HodanDag sedan
 • Tunga frågor faktiskt!

  Hot things On my plateHot things On my plate8 dagar sedan
 • 1:04:33 👏👏👏👏

  Adam AAdam A8 dagar sedan
 • GE OSS TROUBLESOME

  Pierre KloskowskiPierre Kloskowski8 dagar sedan
 • BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANGER

  soniyu ziuysoniyu ziuy8 dagar sedan
 • Bästa på internet är när Bard blir konfronterad på stan efter sin tweet om svartaoch blir så upprörd att han piper. Andas kompis, tweetar man tufft får man palla att stå upp för det utan att tappa fattningen 😅

  AleX STHLMAleX STHLM8 dagar sedan
  • @Hanzel_Mc_Donald Nämen, blev du kränkt å Bards vägnar? Fint av dig! Nä, har inte sett hela intervjun men det gör ju inte så mycket eftersom det inte är den jag pratar om.

   AleX STHLMAleX STHLM5 dagar sedan
  • Såg du ens intervjun eller går du seriöst på gamla gubbar på stan över en tweet? Kanske dags att våga sig på ett första samtal med en psykoterapeut? 👀

   Hanzel_Mc_DonaldHanzel_Mc_Donald5 dagar sedan
 • Det här är liksom motsatsen till Den svarta tråden. Det här är proffessionalism. Se och lär! 🔥🔥🔥🔥🔥

  Hanzel_Mc_DonaldHanzel_Mc_Donald8 dagar sedan
 • Alexander Bard i en styrande roll för världsordningen. Då skulle det bli ordning på saker och ting. Det största problemet Bard har är att han är på en helt annan nivå än majoriteten övriga, både i intellekt och i intelligens. Folk förstår honom inte - och det är inte hans fel.

  nielszasnielszas9 dagar sedan
 • Detta är proffsigt!

  Anders RådbergAnders Rådberg9 dagar sedan
 • Bla bla bla... Han snackar om BLM men nämner inte ens polisbrutalitet som var anledningen till att BLM startade överhuvudtaget. Han snackar från en privilegad positivt och är väldigt ignorant i resonemangen och generaliserar på ett sätt som får honom att framstå som allt annat än intelligent. Narcissist javisst!

  Manjula NilssonManjula Nilsson9 dagar sedan
 • Jag tycker att Anders är bäs. Det mesta han säger är sant och intressant

  Abubakar AbubakarAbubakar Abubakar9 dagar sedan
 • Bard är direkt sjuk i huvudet

  Kenneth JärbrattKenneth Järbratt9 dagar sedan
 • Den här intervjun har man väntat på 🔥

  Grabis boy HDGrabis boy HD9 dagar sedan
 • Mycket intressant!

  Arge UtlandssvenskenArge Utlandssvensken9 dagar sedan
 • bard är kung :)

  Gapz deadGapz dead9 dagar sedan
 • Bard e kung

  Res IsidorRes Isidor9 dagar sedan
 • Var är white lives matter, Asian lives matter. ANIMALS lives matter, men visst BLM. Oj, jag skrev nog en filmtitel, ja. Army of Lovers hette deras band, skitkul fel. Får stå kvar, se den där nämnda filmen, kultfilm.

  Per CapitaPer Capita9 dagar sedan
 • Allt är kontroversiellt, allt har sina båda sidor. Alexander Bard påstår att han var "rockstjärna", hmmm. Relativt till dom jag tänker på, nej. Skiljer en hel del mellan han och dom stora banden, Army of Darkness, semiband, svenskt. I klass med, skit samma. Kom ned på jorden, lite.

  Per CapitaPer Capita9 dagar sedan
 • De bästa va när du skulle hälla upp vatten och bard tror han vill göra brofist

  Jacob MainwaringJacob Mainwaring9 dagar sedan
 • Sa grabben n ordet ba så dfqqqqq

  Skit i Bränn itSkit i Bränn it9 dagar sedan
 • Aqy

  Kristofer JohanssonKristofer Johansson10 dagar sedan
 • bra bra bra tack Alexander

  vidar ulvstigvidar ulvstig10 dagar sedan
 • Riktigt bra intervju, båda två gör den väldigt intressant!

  O H BO H B10 dagar sedan
 • Hämta Ken Ring och Lokal och Harald Trutiger. Hämta Tiksho ahmed

  Sebastian NordqvistSebastian Nordqvist10 dagar sedan
  • Vaddå hämta Tishmördare? Utveckla din tanke bakom detta ? Tack

   kustakkakustakka6 dagar sedan
 • Alexander barg är ett JÄVLA GENI vilken jävla Dominant Professor han är. Hämta Persbrandt och Torsten Flink

  Sebastian NordqvistSebastian Nordqvist10 dagar sedan
 • Anders sydborg, han el choco shunon, jens lapidus

  Kng Sam Jr.Kng Sam Jr.10 dagar sedan
 • Fan viktor du är hopplös fixa så man kan lyssna på Spotify eller där poddar finns .. folket jobbar o vill ha lättare åtkomst . Annars hatten av grymm e du 👍🏼💯👌🏼

  Qendrim KasQendrim Kas10 dagar sedan
 • Oj va bra. Tack.

  Stefan LindblomStefan Lindblom10 dagar sedan
 • Hade verkligen inte tackat nej till en del 2! 🙏🏻❤️

  Linuuus.wLinuuus.w10 dagar sedan
 • Tack Alexander att du styrde min algorithm till denne man. Subscribe.

  Johannes PilvikukkaJohannes Pilvikukka10 dagar sedan
 • Man får ändå tacka bard för att han, av väldigt få, uppmärksammar hur 'amerikaniserat' Sverige.

  SquashySquashy10 dagar sedan
  • @Buzenbazen Extremt paradoxalt.

   Arge UtlandssvenskenArge Utlandssvensken8 dagar sedan
  • Sjukt amerikaniserat men samtidigt så får jag en känsla av att alla snackar skit om USA och anser att Sverige är så mycket bättre på alla sätt och vis hela tiden. Så paradoxalt beteende

   BuzenbazenBuzenbazen8 dagar sedan
  • @Squashy: Jag har bott i USA i perioder, och jag har noterat att Sverige importerar alla USA:s dåliga saker. (Sedan finns det annat från USA som man inte hittar i Sverige.)

   Arge UtlandssvenskenArge Utlandssvensken9 dagar sedan
  • Ja det värsta är alla svenska muppar som blandar in en massa engelska ord i sina meningar.

   Einar VargtassEinar Vargtass9 dagar sedan
 • Kul med lite personliga frågor och Bards uppväxt och värderingar! Man lär känna honom lite mer på djupet, hans åsikter är vi redan väl medvetna om, dock gav denna intervju ännu mer nyanser! Bra jobbat av er båda

  Johan WennerströmJohan Wennerström10 dagar sedan
 • Fact: Alexander Bard är lättkränktas mardröm

  Dunder WallahDunder Wallah10 dagar sedan
 • Bard är ingen rasist! Folk behöver sluta vara så sköra! Rasism är så överblåst fråga, den verkliga frågan är kapitalism. Svarta afrikanska barn gräver kobolt som är i alla svartas och vitas mobiltelefoner....låt oss prata om det!!!!

  Armando DiegoArmando Diego10 dagar sedan
  • @Skit i Bränn it är alla svarta som säger N ordet det?

   Armando DiegoArmando Diego6 dagar sedan
  • @Skit i Bränn it Rasism är ett tankesätt, inte ordval.

   Napoleon BonaparteNapoleon Bonaparte8 dagar sedan
  • Han är vit o sa n ordet hur e han it

   Skit i Bränn itSkit i Bränn it9 dagar sedan
 • Alexander 🙏🏼♥️ Hej nu igen! då kocksgatan swe mix dj Renegade Samma ärligt Sanna då som nu tack Alexander vi hörs kram 🔊®️

  Mc Renegade OneMc Renegade One10 dagar sedan
 • Bard är verkligen är en intelligent mångsysslare.

  Annetthe BackmanAnnetthe Backman10 dagar sedan
  • Absolut, han vet också om det! Gillar Bard men lite ödmjukhet ibland hade inte skadat :D

   Thin ShadeThin Shade9 dagar sedan
 • Kollade precis på hur Bard blev behandlad på Den Svarta Tråden., det som biipas i ovan angivna klipp. Folk tar sig rättigheter att kalla andra för rasister om dom är lite lättkränkta, själva har dom rätt att säga vad dom vill "brunskjorta" etc. Bard får ta så mycket skit. Varför? Han är smart och stark, inte obegåvad och rädd som många andra i detta land. Jag håller inte alltid med Bard, men han har rätt till sin egen tunga! Leve yttrandefriheten och det fria samtalet!

  Robert JörnRobert Jörn11 dagar sedan
 • Avsnitt med Anders sydborg hade varit intressant.

  IDKIDK11 dagar sedan
  • Håller med 100%

   John MiguelJohn MiguelDag sedan
 • Grym som vanligt Victor! 🌟 Skulle vilja se intervju med Fredrik Eddahri, aka Big Fred aka Abu Hassan 😎 känns som det skulle bli intressant, särskilt för oss lite "äldre" 🙏🏼😊

  YOYOKNISHYOYOKNISH11 dagar sedan
 • Vic har många frågor, bard har många berättelser, haha bra fångat!!

  Timon SanchezTimon Sanchez11 dagar sedan
 • TACK! Victor The Interviewer!

  Timon SanchezTimon Sanchez11 dagar sedan
 • Grymt bra intervju i vanlig ordning. Bard är en otroligt intelligent människa kul att du fick med honom

  Mattias HenningssonMattias Henningsson11 dagar sedan
 • Bard-leif, äntligen!

  Robert ekmanRobert ekman11 dagar sedan
 • Sluta prata för mycket i intervjun låt gästen prata 🤬

  MCHTBA MHMUDMCHTBA MHMUD11 dagar sedan
  • @DiaLogiskt 💯💯

   HgfhjbbcftjknHgfhjbbcftjkn10 dagar sedan
  • Nej tyvärr detta är en dialog min vän

   DiaLogisktDiaLogiskt11 dagar sedan
 • Bard är en ättling till inkräktare. Han är holländare från europa i roten.. Inte en vit Afrikan

  amazigh Rasamazigh Ras11 dagar sedan
 • Jag va subscribad sen länge men nu såg jag att den subscriben var borttagen va i helvete?

  Dakke FernetDakke Fernet11 dagar sedan
 • riktigt grym debattör, bard kör logik från pannbenet konstant. Du fångar en tittare som mig låst til detta program med sådana gäster. Anser det är för mkt fokus på rappare som kör kebabmärken och knappast kan argumentera frispråkigt gällande samhällets utveckling med begränsat vokabulär, men bra dialogiskt för denna!

  ProgressiveIndependentProgressiveIndependent11 dagar sedan
  • @Swaggy Paaey men lägg ner! behöver inte va filosof i yrket, men kanske bare en mindre obrydd individ. egoism och okunskap är oftast anledningen varför man inte argumenterar och delar med sig av samhälleliga åsikter och tankar, man ser enbart sig sjäv och klanen, samhället existerar inte. Finns en del rappare som är jävligt vettiga, dagens rappar produkter kan ju förfan inte äns argumentera, det är fokus på materiella saker och vem som är grymmast torped.. snart vänder trenden inom musiken, som bard även hävdat

   ProgressiveIndependentProgressiveIndependent8 dagar sedan
  • ​@Swaggy Paaey Nej visst är det så. I en demokrati är det allas jobb att tänka över detta. Väldigt få förstår det och därför ser också samhället ut som det gör i dag :)

   dahlolledahlolle8 dagar sedan
  • Detta är en filosof som spenderar sina dagar på att tänka runt det du undrar. Ingen rappare spenderar sin dag på att tänka varför samhället är som det är eftersom att det inte är deras jobb.

   Swaggy PaaeySwaggy Paaey8 dagar sedan
 • Bard har så mycket att säga så att han avbryter hela tiden lol

  Leon Mon,rosLeon Mon,ros11 dagar sedan
 • 1:47 men va pinsamt nejjjj

  emmy magnusson juhemmy magnusson juh11 dagar sedan